præcisionsgranit til FPD-inspektion

 

Under fremstilling af fladskærmsskærme (FPD) udføres tests for at kontrollere panelernes funktionalitet og tests for at evaluere fremstillingsprocessen.

Test under array-processen

For at teste panelfunktionen i array-processen udføres array-testen ved hjælp af en array-tester, en array-probe og en sondeenhed.Denne test er designet til at teste funktionaliteten af ​​TFT-array-kredsløb, der er dannet til paneler på glassubstrater og til at detektere eventuelle brudte ledninger eller kortslutninger.

På samme tid, for at teste processen i array-processen for at kontrollere succesen af ​​processen og give feedback på den tidligere proces, bruges en DC-parametertester, TEG-sonde og sondeenhed til TEG-test.("TEG" står for Test Element Group, inklusive TFT'er, kapacitive elementer, ledningselementer og andre elementer i array-kredsløbet.)

Test i enhed/modulproces
For at teste panelfunktionen i celleproces og modulproces blev der udført belysningstest.
Panelet aktiveres og belyses for at vise et testmønster for at kontrollere paneldrift, punktfejl, linjefejl, kromaticitet, kromatisk aberration (uensartethed), kontrast osv.
Der er to inspektionsmetoder: inspektion af operatørens visuelle panel og automatisk panelinspektion ved hjælp af et CCD-kamera, der automatisk udfører defektdetektering og bestået/ikke bestået test.
Celletestere, celleprober og probeenheder bruges til inspektion.
Modultesten bruger også et mura-detektions- og kompensationssystem, der automatisk registrerer mura eller ujævnheder i displayet og eliminerer mura med lysstyret kompensation.


Indlægstid: 18-jan-2022